Tuoteryhmät

 
 

Tuotehaku

 
 

Kirjaudu sisään

 

Gunilla Boman: Hälsokostlexikon med grundrecept

19,70 €

Varastossa: Tuotetta saatavilla.

Tuotekoodi: 000209

Gunilla Boman: Hälsokostlexikon med grundrecept

Suurenna klikkaamalla

Det här är en reviderad utgåva av boken, som kom ut första gången 1984 på ICA bokförlag. Den innehåller ca 1 200 uppslagsord om frukter, bär, grönsaker, rotfrukter, baljväxter, fullkorns- och mjölkprodukter, hälsolivsmedel, näringsämnen, örter, naturläkemedel, kosttillskott, viktminsknings- och utrensningsprodukter samt naturliga hudvårdsprodukter m.m.

Här ges också kortfattad information om GI och andra populära kostmetoder samt en mängd goda råd och tips om allt som rör kostens betydelse för hälsan. Dessutom finns det närmare 150 goda och näringsrika recept och grundrecept på vegetarisk mat.

Hälsokostlexikon med grundrecept vänder sig till alla vakna och vetgiriga människor som vill ta eget ansvar för sin hälsa och som tror på att det går att förebygga vällevnadssjukdomar genom att ta reda på vad som orsakar dem och sedan göra tvärtom - dvs. börja leva sunt, ta hand om sig själva och sina barn på bästa sätt samt njuta av livet och allt vad naturen har att erbjuda.

Boken är rikt illustrerad med 85 färgteckningar och 12 helsidesbilder i färg.

Lexikonet är sammanställt av Gunilla Boman och de fina färgteckningarna på grönsaker och frukt m.m. har gjorts av Gunnel Ginsburg.


Författare: Boman, Gunilla
Illustratör: Ginsburg, Gunnel
Fotograf: Uggla, Ulf Christer
Förlag: Solrosens förlag
Bandtyp: Inbunden
Språk: Svenska 
Utgiven: 200511
Upplaga: 2
Antal sidor: 256
Vikt : 608g
ISBN10:9188362175
ISBN13:9789188362179