Tuoteryhmät

 
 

Tuotehaku

 
 

Kirjaudu sisään

 

NAJEL Kristallideodorantti, pala

8,95 €

Varastossa: Tuotetta saatavilla.

Tuotekoodi: 000543

NAJEL Kristallideodorantti, pala

Suurenna klikkaamalla

Muut tuotekuvat

NAJEL Deodoranttikivi, pala - on turvallinen, alkoholiton deodorantti, joka sopii lisäaineettomana luonnontuotteena mainiosti myös hyvin herkkäihoisille. 

Kristallideodorantin teho perustuu sen antibakteerisuuteen: se tappaa hien bakteerikannan, jolloin hiki ei haise. Kristallideodorantti ei häiritse ihohuokosten normaalia toimintaa (tuki hikirauhasia tms.) vaan on luonnollinen ja edullinen valinta deodorantiksi. Antibakteerista kristallideodoranttia voit käyttää myös itikanpuremien ja parranajon jälkeisten haavojen desinfiointiin. 

Potassium alum on luonnossa esiintyvä mineraalikristali. Se on ihoa supistava, antiseptinen ja potentiaali antibakteerinen aine. Potassium Alum estää hajubakteerien kasvua iholla, mutta ei estä hikoilua. Tästä syystä sitä käytetään luontaisena deodoranttina. Tätä mineraalia käytetään myös usein perinteisessä lääketieteessä.

Dermatologisesti testattu.

Pakkauskoko:
 90 g

Yksikköhinta: 99,44 € / kg

Sisältö: 100% Potassium alum

  

Najel's 100% naturliga deosten krymper porerna i huden och motverkar uppbyggnad av bakterier som orsakar dålig lukt. Alunstenen är allergivänlig, luktfri och lämnar inga fläckar på kläderna. Alunsten är en naturlig mineral som framställs i alungruvorna. De första stenbrotten hittades runt medelhavet i Syrien.

Alunstenen kan användas efter rakning eftersom den förhindrar en lätt blödning på grund av dess sammandragande egenskaper som stramar åt huden. Blöt stenen och gnid den över huden.

Dermatologiskt testad.

Förpackningsstorlek: 90 g

Enhetspris: 99,44 € / kg

Innehåll: 100% Potassium alum