Tuoteryhmät

 
 

Tuotehaku

 
 

Kirjaudu sisään

 

Young Living Life 5™ probiootti 30 kaps.

36,00 €

Varastossa: Loppu

Tuotekoodi: 000709

Young Living Life 5™ probiootti 30 kaps.

Suurenna klikkaamalla

Life 5™ on voimakas probiootti. Se on useiden vuosien kattavan tutkimustyön tulosta. Life 5 on viiden terveellisen bakteerikannan patentoitu yhdistelmä hitaasti sulavassa kapselissa. Yksi annos Life 5 -valmistetta sisältää 10 miljardia
aktiivista bakteeriviljelmää valmistushetkellä mitattuna.

Allergiainfo: Sisältää maitoa

Säilytys: 
Avaamisen jälkeen säilytettävä jääkaapissa.

Annostus: 1 kapseli vuorokaudessa iltapalan jälkeen

Ainesosat:
HOWARU - rhamnosus (I.D.rhamnosus), 
Lactobacillus acidophilus (LA - 14), 
HOWARU - Bifido (Bifidobacterium Lactis), 
Lactoferrin Streptococcus thermofilus, 
Bifidobacterium bifidum

 

 

 

 

Liittymällä Young Livingin jäseneksi voit tilata Young Livingin tuotteet suoraan kotiisi 24% edullisemmalla hinnalla. Liity jäseneksi tästä linkistä (jäsenyys ei velvoita kuukausittaisiin tilauksiin!). Lisätietoja jäsenyydestä antaa My Green Today/Pia.

Young Living Essential Oils on vakaa ja luotettava hyvinvoinnin edistämiseksi toimiva yritys. Sen perustanut Idaholais lääkäri on rehellisyydestään ja tarkkuudestaan tunnettu Gary Young. 24-vuotiaana tämä nuori metsurinalku joutui kohtalokkaaseen työtapaturmaan, jonka seurauksena hän makasi kolme viikkoa koomassa. Gary halvaantui ja joutui pyörätuoliin. Masennus jylläsi rajuna, kun hän lopulta päätti, että haluaa muutoksen elämäänsä ja alkoi etsiä tietoa luonnon lääkkeistä. Gary alkoi testaamaan ja tutkimaan eteerisiä öljyjä upein saavutuksin ja hän sai pikkuhiljaa tuntonsa ja liikkuvuutensa takaisin. Parannuttuaan lähes varmasta kuolemasta ja vammautuneisuudesta, Gary Youngilla on ollut voimakas intohimo auttaa ihmisiä. Tänään sadat tuhannet ihmiset ympäri maailmaa iloitsevat Young Livingin öljyjen voimakkaasta vaikutuksesta.