Tuoteryhmät

 
 

Tuotehaku

 
 

Kirjaudu sisään

 

Young Living Joy™ eteerinen öljysekoitus 15ml (kopio)

61,15 €

Varastossa: Loppu

Tuotekoodi: 000725

Young Living Joy™ eteerinen öljysekoitus 15ml (kopio)

Suurenna klikkaamalla

Joy™ on ylellisen eksoottinen sekoitus, jonka piristävät tuoksusävyt luovat magneettista energiaa ja ilahduttavat mieltä. Kölninvetenä tai hajuvetenä käytettynä Joy™ huokuu viettelevää ja vastustamatonta tuoksua, joka innoittaa romantiikan ja yhteenkuuluvuuden tunteita. Diffuuserissa käytettynä se voi virkistää ja kohottaa mielialaa.

Varoitus: Paikalliseen ja aromaattiseen käyttöön. Käytä diffuuserilla, parta- tai hajuvetenä, sydämen kohdalle levitettynä tai hierontaöljynä V-6™ Enhanced Vegetable Oil Complex -öljyyn sekoitettuna.

Saattaa herkistää ihoa. Jos olet raskaana tai hoidossa, kysy lääkäriltäsi valmisteen käytöstä. Ei tarvitse laimentaa. Soveltuu kaikille paitsi herkkäihoisimmille. Yleensä turvallinen yli 2-vuotiaille lapsille. Älä käytä suoraan auringonvalolle tai UV-säteille altistuvalla iholla.

Ainesosat: 
Bergamotti (citrus bergamia), tuoksuilangia (cananga odorata), palsamipelargoni (pelargonium graveolens), sitruuna (citrus limon), coriandrum sativum (korianteri) -siemenöljy, mandariini (citrus reticulata), jasmiini (jasminum officinale), jalosauramo (chamaemelum nobile), palmarosa (cymbopogon martinii) ja ruusu (rosa damascena).

Käyttöohje:
Paikalliseen käyttöön.
Saattaa herkistää ihoa. Jos olet raskaana tai hoidossa, kysy lääkäriltäsi valmisteen käytöstä. Laimenna ennen käyttöä herkille ihoalueille, kuten kasvoille, kaulaan ja genitaalialueelle. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Vältä käyttöä vauvoille ja pienille lapsille. Sitrusöljyjä ei saa levittää iholle, joka altistuu suoralle auringonvalolle tai UV-säteilylle seuraavien 12 tunnin aikana.

Varoitukset: Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Vain ulkoiseen käyttöön. Varottava aineen joutumista silmiin ja limakalvoille. Jos olet raskaana, imetät tai jos sinulla on lääkitys tai todettu sairaus, kysy terveydenhuollon ammattilaiselta tuotteen soveltuvuudesta sinulle ennen käyttöä.

Miten käytän Young Livingin eteerisiä öljyjä?

Tuoksuttelemalla öljyt vaikuttavat hajuaistin kautta muutamassa sekunnissa aivojen tunne- ja hormonikeskukseen.
Ulkoisesti käytettynä öljyt imeytyvät ihokontaktin kautta verenkiertoon muutamassa minuutissa pienten molekyyliensä ansiosta. Solutasolle kulkeuduttuaan ne tukevat elimistön kykyä parantamaan itse itsensä. Öljyt tuhoavat myös elimistölle vieraita viruksia, bakteereja ja sieniä.
Laimenna eteerinen öljy tarvittaessa [Young Livingin V6] kasviöljyyn tai esimerkiksi kylmäpuristettuun oliivi- tai kookosöljyyn. Älä käytä laimennukseen vettä, sillä se nopeuttaa imeytymistä ja voi aiheuttaa polttelun tunnetta iholla.
Öljyä voi käyttää 1-2 tippaa 3-4 kertaa päivässä kehon tasapainon ylläpitoon. Jos hoidat jotain tiettyä oiretta, voit lisätä öljyä 20-30 minuutin välein esimerkiksi mahdollisimman lähelle sitä kehon kohtaa, johon haluat öljyn vaikuttavan.
Voit siis joko tuoksutella öljyä, laittaa sitä diffuuseriin tai tuoksulyhtyyn, keholle laimennettuna esimerkiksi korvien taakse, jalkapohjiin holvikaarteeseen tai suoraan hoidettavalle alueelle.
Voit käyttää näiden ohjeiden mukaisesti vain 100% puhtaita eteerisiä öljyjä: Young Living eteeriset öljyt ovat 100% puhtaita tuotteita!

TURVALLISUUSOHJEITA:
Jos havaitset ihoärsytystä tai muita oireita öljyn käytöstä, laimenna eteerinen öljy esimerkiksi öljyllä (ei rypsi- eikä rapsiöljyllä), ja jatka käyttöä pienemmällä määrällä. Älä laita koskaan eteeristä öljyä suoraan korvakäytävään tai silmään. Laimenna eteerinen öljy aina lapsille käytettäessä. Jotkut öljyistä herkistävät UV -säteilylle. Tieto löytyy pullon etiketistä. Jos olet raskaana tai imetät, käänny terveydenhuollon ammattilaisen puoleen ennen käyttöä. Jos sinulla on lääkitys tai epilepsia, tutustu öljykohtaisiin turvallisuusohjeisiin ennen käyttöä.

Liittymällä Young Livingin jäseneksi voit tilata Young Livingin tuotteet suoraan kotiisi 24% edullisemmalla hinnalla. Liity jäseneksi tästä linkistä (jäsenyys ei velvoita kuukausittaisiin tilauksiin!). Lisätietoja jäsenyydestä antaa My Green Today/Pia.

Young Living Essential Oils on vakaa ja luotettava hyvinvoinnin edistämiseksi toimiva yritys. Sen perustanut Idaholais lääkäri on rehellisyydestään ja tarkkuudestaan tunnettu Gary Young. 24-vuotiaana tämä nuori metsurinalku joutui kohtalokkaaseen työtapaturmaan, jonka seurauksena hän makasi kolme viikkoa koomassa. Gary halvaantui ja joutui pyörätuoliin. Masennus jylläsi rajuna, kun hän lopulta päätti, että haluaa muutoksen elämäänsä ja alkoi etsiä tietoa luonnon lääkkeistä. Gary alkoi testaamaan ja tutkimaan eteerisiä öljyjä upein saavutuksin ja hän sai pikkuhiljaa tuntonsa ja liikkuvuutensa takaisin. Parannuttuaan lähes varmasta kuolemasta ja vammautuneisuudesta, Gary Youngilla on ollut voimakas intohimo auttaa ihmisiä. Tänään sadat tuhannet ihmiset ympäri maailmaa iloitsevat Young Livingin öljyjen voimakkaasta vaikutuksesta.